Leírás
AGGÓDSZ, HOGY TÚL HAMAR MEGROMLANAK ÉTELEID? ITT A MEGOLDÁS!
VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉPPEL NINCS TÖBB POCSÉKLÁS, MINDEN FRISS MARAD!
✔ MEGVÉDI AZ ÉTELEKET A KISZÁRADÁSTÓL ✔ AKÁR 3-SZOR TOVÁBB MARADNAK VELE FRISSEK AZ ÉLELMISZEREK ✔ HELYTAKARÉKOS CSOMAGOLÁST NYÚJT ✔ EGYSZERŰ MŰKÖDÉSI ELV ✔ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, HORDOZHATÓ ✔ SOKFÉLE FELHASZNÁLÁS ✔ NAGYSZERŰ ÁR ✔
Tudtad, hogy egy átlagos magyar háztartásban évente közel 70 kg élelmiszer landol a kukában? Ezeknek jó része kis odafigyeléssel, tervezéssel megmenthető lenne.
Sajnos hagyományos edényes vagy zacskós tárolással a legtöbb hozzávaló vagy készétel rövid ideig áll el. Előbb-utóbb minden kiszárad, rossz állagúvá válik vagy bepenészedik, ha nem fogyasztjuk el időben.
Ne hagyd kárba veszni a finomságokat! Az új vákuumfóliázó géppel könnyen megőrizheted élelmiszereid színét, ízét, illatát és tápértékét. Ezzel a praktikus megoldással ételeid akár 2-3-szor hosszabb ideig lesznek képesek elállni.
VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉP – ZSENI MEGOLDÁS, HOGY TOVÁBB TUDD TÁROLNI ÉTELEIDET
A vákuumfóliázó gép kiválóan alkalmas romlandó termékek csomagolására. Legyen szó zöldségről, gyümölcsről, sajtokról, sült és nyers húsokról, halakról vagy egyéb hozzávalókról, egyszerűen el tudod őket látni vákuumos védelemmel.
A fóliázóval megakadályozhatod a penész és más baktériumok szaporodását, sértetlenné teheted az ételeket. Mostantól elérheted, hogy kevesebb finomságot kelljen kidobnod, elkerülheted a pocséklást.
Ez a sokoldalú készülék így már néhány használattal behozza az árát! Képzeld el, milyen jó lesz, hogy hosszú távon mindig találsz a hűtőben olyan ennivalót, amit bármikor elővehetsz!
HOGYAN KELL HASZNÁLNI?
A készülék egy érintéssel működik, intelligens LED kijelzővel szerelték fel.
A vákuumozáshoz csak arra alkalmas tasakot használjuk, normál, vékony anyagú zacskók nem alkalmasak vákuumozásra.
Nyissuk fel a vákuumfóliázó fedelét, majd illesszük a belsejébe a kívánt, megtöltött tasakot.
Zárjuk le a fedelet, majd nyomjuk meg a „Vacuum & Seal” gombot.
A zöld fény felvillanása jelzi a vákuumozás folyamatát. Piros fény esetén elindul a lezáró folyamat, ennek végét zöld fény mutatja.
Nyissuk szét a fedelet a kioldókarok segítségével, és már ki is vehetjük tökéletesen levákuumozott csomagunkat!
Ha csak lezárni szeretnénk egy tasakot, azt a „Seal Only” gombbal tehetjük meg.
Fontos: a legjobb eredményhez kizárólag friss ételeket ajánlunk vákuumcsomagolásra. Kezdődő romlás esetén a vákuumozás csak lassíthatja a romlási folyamatot.
Maximum 29,5 cm széles dolgokat tudsz vele lefóliázni, ami sok mindenre elég. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen tudod tárolni használatot követően.
A vákuumozott élelmiszereket attól függően, hogy mikor szeretnéd őket felhasználni, le is fagyaszthatod. Lefagyasztás után akár mikrohullámú sütőben vagy 75 °C-nál alacsonyabb hőfokú vízben is felolvaszthatod az ételeket közvetlenül a vákuumos zacskóból.
MI MINDENHEZ HASZNÁLHATÓ A VÁKKUMFOLIÁZÓ GÉP?
- Húsokhoz, halakhoz
- Sajtokhoz
- Zöldségekhez (vákuumozás előtt ajánlott őket blansírozni, azaz picit megfőzni)
- Gyümölcsökhöz
- Porszerű ételekhez (pl. liszt, pirospaprika)
- Folyadékokhoz (pl. levesek – vákuumozásukat fagyasztva ajánljuk)
KINEK AJÁNLOTT A VÁKUUMFÓLIÁZÓ HASZNÁLATA?
- mindenkinek, aki szeretné elkerülni az ételpazarlást
- mindenkinek, aki szeret főzni, sütni
- mindenkinek, aki szeret egészségesen táplálkozni
- aki tovább szeretné frissen tartani ételeit
- nagycsaládosoknak
- kollégistáknak
- mindenkinek, aki szeretné meglepni családját egy hasznos ajándékkal